Dos montcadencs a l’equip del Pio

Óscar Rivero prové de l’1k, mentre que Gerard Artigas ha estat el jugador 13 durant les sis primeres jornades

Óscar Rivero compagina la Kings i el CD Montcada
Kings League
Gerard Artigas ha jugat sis partits amb el Pio

La segona edició de la Kings League també compta amb representació montcadenca, dos jugadors a l’equip del Pio, presidit per la youtubera i streamer mexicana Samy ‘Rivers’ Rivera. El migcampista Óscar Rivero, del CD Montcada, repeteix a la competició, després que a la primera participés amb l’1k. “M’agrada el futbol convencional, però aquest nou format és més trepidant”, afirma el futbolista, tot afegint que “m’encantaria jugar la final a quatre a Madrid. Per si de cas, ja li he comprat les entrades a la meva família”. Després de guanyar l’Ultimate Móstoles per 4-6, el Pio és tercer, amb 18 punts, quan falten dos partits perquè acabi la fase regular.

M’encantaria jugar la final a quatre a Madrid. Per si de cas, ja li he comprat les entrades a la meva família

Óscar Rivero

Debut

Gerard Artigas, amb una àmplia trajectòria a Tercera i Segona Divisió B, va disputar els sis primers partits de la Kings League amb el Pio. “Tot just havia tornat d’Indòsia de jugar amb el Persis solo, de Primera Divisió, i em van trucar dos presidents per ser el jugador 13. Vaig escollir el Pio perquè coneixia alguns dels seus components”, explica el davanter, qui opina que la Kings “és un format que busca sobretot donar espectacle”. Artigas ha deixat aquesta competició per tornar a l’Inter Club d’Escaldes, equip de la Primera Divisió d’Andorra, amb qui participarà a l’Europa Conference League de la UEFA. A la primera ronda, l’equip andorrà s’haurà d’enfrontar els dies 13 i 20 de juliol al Víkingur, de les Illes Fèroe, a l’Atlàntic Nord.

Tot just havia tornat d’Indòsia de jugar amb el Persis solo, de Primera Divisió, i em van trucar dos presidents per ser el jugador 13. Vaig escollir el Pio perquè coneixia alguns dels seus components

Gerard Artigas

Deixa un comentari