El Club Lee Young triomfa al Torneig de l’Amistat de taekwondo en poomsae

L’entitat va aconseguir 3 medalles d’or, 10 de plata i i10 de bronze

Els taekwondistes del Lee Young, amb el seu entrenador, José Santiago, i les medalles aconseguides a La Selva del Camp
Lourdes Pachón

El Club Lee Young Montcada se’n va endur un bon grapat de medalles a la quinzena edició del Torneig de l’Amistat de taekwondo en la modalitat de poomsae, disputat el 27 de maig a La Selva del Camp. En total, l’entitat local va aconseguir 3 metalls d’or, 10 de plata i 10 de bronze.

En la categoria de cinturó groc, Odei Clar va pujar al més alt del podi; Luz Cordunella, Marina Arché, Martina Ordaz i Gerard Estévez van guanyar la plata i Martina Almecija, el bronze. En el grup taronja, Claudia Lasheras va ser tercera, la mateixa posició que va obtenir Carlos Gabriel Palomino en cinturó taronja/verd i Jordi Barón en cinturó verd.

Pel que fa als participants de la categoria blava, Aura Mora va aconseguir la segona plaça i Estel Mena i Ni Brullet, el bronze. En cinturó blau/vermell, Cora Brullet va ser la segona i Martina Tribaldos i Cristina Meroño, les terceres. D’altra banda, Nil Ortiz va guanyar la plata en el grup vermell i Alma Martínez i Ainara Ballesteros, el bronze.

Al grup femení de cinturó negre, Ainhoa Muñoz va obtenir l’or; Laura Jiménez, la plata, i María Ontiveros va finalitzar al quart lloc. Pel que fa al masculí, Lucas Esquivel va ser el primer i Daniel Moya i Alejandro Ruiz, els segons.

Deixa un comentari