El CTT La Unió inicia la pretemporada amb més d’una cinquantena de jugadors

L’equip competirà amb dos equips, un d’adults i un d’infants, a la Tercera Divisió Catalana B

El CTT La Uniò ha començat a entrenar aquest dimecres
CTT La Unió

El Club Tennis Taula La Unió ha iniciat aquest dimecres la pretemporada amb l’objectiu de preparar la lliga, que començarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre. L’entitat competirà amb dos equips –un d’adults i un altre compost per infants– a la Tercera Divisió Catalana B, enquadrats en grups diferents. El CTT tindrà una vintena de jugadors en competició, a més de la trentena de palistes de l’escola –que juguen una vegada al mes– i el conjunt de veterans.

El president del CTT, Francisco Aguado, ha destacat que l’objectiu és recuperar progressivament la categoria a la qual van haver de renunciar fa dues campanyes per no disposar d’un espai adequat per entrenar i jugar a Tercera Nacional. “És una llàstima perquè costa molt pujar. Aquesta mateixa situació ja la vam viure fa cinc anys, però és la nostra realitat. Treballem per formar els nous jugadors i intentar estar el més a dalt possible”, explica Aguado.

És una llàstima perquè costa molt pujar. Aquesta mateixa situació ja la vam viure fa cinc anys, però és la nostra realitat. Treballem per formar els nous jugadors i intentar estar el més a dalt possible

Francisco Aguado, president del CTT La Unió

Enguany, el club ha incorporat el portuguès Nuno Gonzaga, jugador professional, per entrenar el primer equip d’adults i coordinar l’entitat. Continuen en el cos tècnic Aguado i Jaume Vilalta, que és el responsable de l’escola d’iniciació. Els equips entrenen dos dies a la setmana: els més petits els dimarts i els dijous, de 17 a 19h, i els adults, els mateixos dies de 19 a 21h, al local de La Unió de Mas Rampinyo.

Deixa un comentari