El grup Endansa Iconic’s es proclama campió del Zagreb Dance Grand Prix 2024 per segon any consecutiu

El CBE Endansa també aconsegueix tres ors al Campionat de dansa coreogràfica de Catalunya celebrat a Sant Boi de Llobregat

El grup Endansa Iconic's, campions de dansa coreogràfica al Campionat celebrat a Zagreb
Els responsables del CBE Endansa, Eva Nieto i Carles Cirera, amb els grups Endansa Real Women i Endansa Icònic's
Endansa Stars (Paula Villalba, Cloe Ramírez Noa Hierro, Amelia Martínez i Amelie de León)
Gisela Ruiz, finalista juvenil en la categoria open latin

Per segon any consecutiu, el grup Endansa Iconic’s, del CBE Endansa, s’ha proclamat campió del Zagreb Dance Grand Prix 2024 en la categoria de coreografia internacional absoluta. El campionat es va celebrar el 25 i el 26 de maig a Zagreb, capital de Croàcia.

Campionat de dansa coreogràfica

El conjunt Iconic’s, format per Rubén LópezSonia LópezMaria Montoro i Laura Montoro, també ha fet el primer pòdium en la categoria absoluta combinada del Campionat de dansa coreogràfica de Catalunya, celebrat a Sant Boi de Llobregat el passat cap de setmana.

En la mateixa competició, les germanes Montoro s’han fet amb la medalla d’or de duo absoluta en les modalitats de txa txa txà, samba, rumba i jive. En la categoria sènior, el grup Endansa Real Women també s’ha proclamat campió en la modalitat de combinada, mentre que Endansa Stars ha aconseguit la quarta posició en la categoria júnior de les modalitats de txa txa txà, samba, jive i combi. Per últim, Gisela Ruiz ha quedat finalista en open latino.

Deixa un comentari