Eva Nieto i Carles Cirera es proclamen subcampions d’Espanya de balls llatins

El club Endansa també ha obtingut altres reconeixements en la Copa Federació i el Trofeu Nacional La Nucía

Eva Nieto i Carles Cirera, a la dreta, amb Rafael Rodríguez i Marina Rodríguez
El duet format per les germanes Laura i Maria Montoro ha quedat primer a l'absoluta del Trofeu Nacional La Nucía
Els grups Azucayan i Shaki Shaki, guanyadors del Trofeu Nacional La Nucía, i diverses parelles premiades
El grup Endansa O-Diosas ha guanyat la Copa Federació, disputada en el marc de la Campionat d'Espanya de balls llatins

La parella del CBE Endansa, formada per Eva Nieto i Carles Cirera, s’ha proclamat subcampiona d’Espanya de balls llatins en la categoria sènior 2. La competició es va celebrar els dies 23, 24 i 25 de juny a La Nucía (Alacant). El duet format per Rafael Rodríguez i Marina Rodríguez ha assolit la quarta posició en la categoria sènior 3, i Aleix Cirera i Alexia González, la cinquena en júnior 2. Nieto i Cirera participaran al mundial que se celebrarà aquesta tardor a Rotterdam.

Pel que fa a la Copa Federació de dansa coreogràfica, disputada els mateixos dies, cal destacar el paper del grup O-Diosas, campió en la categoria sènior; Azucayan, subcampió en l’absoluta i Shaki Shaki, tercer en la júnior.

Pel que fa al Trofeu Nacional La Nucía, els grups Azucayán i Shaki Shaki han aconseguit la primera posició en les respectives categories; les germanes Laura i Maria Montoro han quedat primeres a l’absoluta, i les parelles formades per Emma i Alba, Mar i Marina i Ainhara i Berta han quedat en tercer, quart i cinquè lloc, respectivament en la categoria júnior.

.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari