Gran paper dels clubs locals al Campionat Comarcal de Gimàstica rítmica

Hi van participar el CG La Unió, el CER Mediterrània i el CR Atlàntic

La competició es va disputar al pavelló MIquel Poblet
Fotos: Berta Barcons

El pavelló Miquel Poblet va ser l’escenari ahir diumenge de la segona jornada del Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud (CEVOS) amb el suport de l’Ajuntament. En representació del municipi, hi van participar els tres clubs montcadencs: CG La Unió, CER Mediterrània i CR Atlàntic, que van fer una gran actuació.

En la prova d’aparell, van pujar al més alt del podi les següents gimnastes locals: Mariama Diawara (Mediterrània, aleví C), Marina Oller (Mediterrània, cadet B), Verónica Lago (La Unió, juvenil B), Cloe Mijares (Mediterrània, aleví A), Noa Harmond (Mediterrània, cadet A) i Irene Flores (Mediterrània, juvenil A). En aquesta modalitat, Aina Ruiz (Mediterrània, cadet A) va ser segona i Carla Carmona (La Unió, aleví A) i Sara García (La Unió, infantil A) van finalitzar en tercera posició.

Altres resultats

En mans lliures, el primer lloc va ser per a Ainara Lozano (Mediterrània, aleví B), Sofía Olmedo (La Unió, benjamí C), Alba Blay (Mediterrània, infantil C), Martina Ferrer (La Unió, prebenjamí B) i Lucía González (Mediterrània, benjamí B). D’altra banda, van acabar en segon lloc Noa Cabrera (Mediterrània, benjamí B), Daniela Gómez (Mediterrània, benjamí C), Emilia Tamayo (La Unió, aleví C) i Nerea Campillo (La Unió, infantil C), mentre que Lucía Luna (Atlàntic, aleví C) i Judit Plana (La Unió, infantil C), van ocupar la tercera plaça en les seves respectives categories.

Per equips, La Unió va quedar en primera posició a la categoria benjamí C i el CR Atlàtic va aconseguir el primer lloc amb el trio Ding Dong i la segona plaça amb el trio Lacasitos a la categoria prebenjamí.

Deixa un comentari