L’EN Montcada guanya sis medalles a la final nacional de natació dels Jocs Escolars

El cadet Sergio Rodríguez i la juvenil Laia López obtenen el guardó d’or a la prova de 100 metres papallona

L'equip de l'EN Montcada que va participar a la final nacional, amb el seu entrenador, Rubén Martínez
EN Natació

L‘Escola de Natació de Montcada, gestionada per Montcada Aqua, ha aconseguit uns grans resultats a la final nacional de Catalunya dels Jocs Escolars, disputada l’1 i 2 de juny a Igualada. El club local va sumar un total de sis medalles, destacant la primera posició del cadet Sergio Rodríguez i de la juvenil Laia López a la prova dels 100 metres papallona.

També van pujar al podi el cadet Guillem Castiblanques, que va ser segon als 100 metres braça, Jan Grau, segon a 100 metres papallona en categoria infantil i la cadet Leyre Godoy, que va obtenir el guardó de bronze a la prova de 100 metres papallona. Per equips, l’EN Montcada va guanyar el bronze a la competició de relleu mixt. D’altra banda, es van quedar a les portes d’aconseguir un metall els cadets Sergi Teruel i Aleix Sánchez, que van ser quarts a la modalitat de papallona i estil lliure, respectivament.

L’entrenador de l’EN Montcada, Rubén Martínez, ha fet un balanç molt positiu de la temporada. “Estic content perquè tots els nedadors han fet una gran progressió des del passat setembre, rebaixant les seves marques personals”, assegura el tècnic, qui ha destacat sobretot el compromís i l’esforç dels integrants del club.

Estic content perquè tots els nedadors han fet una gran progressió des del passat setembre, rebaixant les seves marques personals

Rubén Martínez, tècnic de l’EN Montcada

L’escola ha comptat enguany amb 22 nedadors entre les categories d’aleví, infantil, cadet i juvenil. A la final nacional, es van classificar un total de set cadets, dos alevins i dos juvenils.

Deixa un comentari