Mario Litrán guanya Les 24 Hores de Resistència de Montmeló amb l’equip Èxit

El pilot montcadenc s’ha proclamat campió a la categoria dels 600cc

El pilot Mario Litrán, amb el trofeu que l'acredita com a guanyar de Les 24 Hores de Resistència
Pedro Litrán

El montcadenc Mario Litrán s’ha proclamat campió amb el seu equip Èxit a la categoria dels 600cc a la prova de Les 24 Hores de Resistència de Montmeló, que va tenir lloc del 30 de juny al 2 de juliol. El seu equip, que va fer 678 voltes al circuit vallesà, també estava format per Cedric Assouvie, Jeroni Basté i Jean-Paul Fritze i corria amb una moto Yamaha.

El pilot local assegura que el triomf ha estat una gran alegria: “Ens preparem durant tot l’any per a aquesta cita. És una afició a la qual li dediques temps i diners, però paga la pena”, explica el jove, que en anteriors edicions ja havia pujat al podi en quedar en segon i tercer lloc.

Ens preparem durant tot l’any per a aquesta cita. És una afició a la qual li dediques temps i diners, però paga la pena

Mario Litrán, pilot

“L’any passat vam patir dues caigudes i l’anterior se’ns va espatllar la moto, així que aquesta victòria em fa molta il·lusió”, subratlla Litrán, que continua jugant a futbol sala. Quan va deixar el FS Montcada, on va ser el capità durant una dècada, va marxar al Parets, on ha jugat les dues últimes temporades. De cara a la següent, Litrán ha fitxat pel Caldes, de Tercera Nacional.

Deixa un comentari