Neda pel teu barri, novetat del programa esportiu de la Festa Major

La Milla Urbana, l’Open de tennis taula i el torneig escolar d’escacs encara tenen les inscripcions obertes

La piscina de Montcada Aqua acollirà la nova proposta
Sílvia Alquézar

Neda pel teu barri! és una de les novetats del programa esportiu de la Festa Major de Montcada i Reixac 2024. Es tracta d’una competició lúdica de natació, en la qual els metres que nedi cada participant s’acumularan a la llista del seu barri. Al final de la jornada hi haurà un barri guanyador. L’activitat tindrà lloc el 19 de maig, de 9 a 14 h, a la piscina de Montcada Aqua i no cal inscripció prèvia.

La XVII Milla Urbana, el plat fort esportiu, tindrà lloc el dia 19, amb curses a partir de les 10 h de les categories sub 8 a persones veteranes. Les inscripcions per avançat, al preu de 5 euros, es tanquen el 10 de maig i s’han de fer al web de la Joventut Atlètica Montcada. Fora de termini o el mateix dia de la cursa també es podran fer inscripcions, al preu de 7 euros.

També estan obertes, fins al dia 17, les inscripcions per a l’Open de Tennis Taula que organitza La Unió de Mas Rampinyo el 18 de maig, de 9 a 14 h al pavelló Miquel Poblet, amb categories federades i popular. Per apuntar-s’hi: www.la-unio.cat. Aquest mateix dia es farà la tradicional exhibició de tir amb arc en línia, de 9 a 12 h, a l’exterior del pavelló, a càrrec del Club Català de Tir amb Arc Can Piqué. També el dia 18, de 17 a 20 h, el pavelló acollirà la segona edició dels inflables de Festa Major, amb dianes gegants, futbol, llits elàstics i circuits, entre d’altres.

Altres activitats
El Club Escacs MiR organitza el dia 19 dos tornejos per Festa Major. D’una banda, la competició escolar, de categories sub 8, sub 10, sub 14 i sub 16 amb sistema de partides ràpides, que es farà al gimnàs municipal, de 10.30 a 13.30 h. Les inscripcions, al preu de 10 euros, s’han de fer al telèfon 627 833 133. El torneig popular, amb categories preferent i general, es farà al carrer Major, davant la Casa de la Vila. Les inscripcions s’han de fer el mateix dia, una a les 10 h. L’activitat serà de 10.30 a 13.30 h.

D’11 a 12 h, també el dia 19, s’oferirà una classe magistral de Tono Dance, al pavelló Miquel Poblet, per a persones a partir de 16 anys. El programa esportiu es completa el torneig de futbol femení i inclusiu, que es farà de 16 a 20 h al camp de futbol municipal de la Ferreria, a càrrec de l’FB Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari