Presència local en la primera edició de la Queens League

Anna Armengol i Cristina Campos juguen a Las Troncas i Judith Fernández, al Kunitas

Anna Armengol juga de portera a Las Troncas
Queens League
Judith Fernández és la futbolista número 11 al Kunitas

La Queens League, la lliga femenina de futbol 7 creada per Gerard Piqué i Ibai Llanos, ha arrelat amb força en la seva primera edició, amb milers de seguidors a les diferents plataformes. La competició està formada per 12 equips i un total de 120 jugadores, entre les quals hi ha tres futbolistes vinculades amb Montcada.

Las Troncas

La plantilla del conjunt presidit per l’streamer Violeta G compta amb la portera montcadenca Anna Armengol i la migcampista Cristina Campos, docent a l’INS La Ferreria. Les van seleccionar a través del draft i comparteixen el somni de disputar la final a quatre, que es disputarà el 29 de juliol a l’estadi Metropolitan de Madrid. Quan només falten dues jornades perquè acabi la fase regular, Las Troncas són al cinquè lloc, amb 14 punts, després de guanyar les Jijantas per 4-0 a l’últim partit.
“És una lliga força igualada, amb resultats sorprenents a cada jornada”, subratlla Armengol, qui ha jugat a equips com el Llevant Les Planes, l’Espanyol i el Mislata i, a partir de la pròxima temporada, defensarà la porteria del Castelló. La jove reconeix que a les primeres jornades de la Queens passava molts nervis “perquè la competició té molta repercussió i, si ho fas malament, ho veu moltíssima gent”.

És una lliga força igualada, amb resultats sorprenents a cada jornada

Anna Armengol

Per la seva banda, Campos assegura que és a la feina on més ha notat el gran ressò que té aquesta competició: “L’alumnat em para pels passadissos per comentar els partits, els hi agrada que una professora del seu centre hi participi”. La migcampista, que ha jugat a l’Espanyol i el Sant Gabriel, és la tercera màxima golejadora de la Queens, amb 8 dianes.

L’alumnat em para pels passadissos per comentar els partits, els hi agrada que una professora del seu centre hi participi

Kunitas

La plantilla de l’equip que presideix la periodista Morena Beltrán té una jugadora que, tot i que no és nascuda a Montcada, té una forta vinculació amb el municipi, ja que va cursar tota la seva escolarització obligatòria al Fedac i la Salle i té nombroses amistats. Judith Fernández no va participar en el draft, ja que la van seleccionar pel seu currículum esportiu. “És un honor ser la jugadora número 11”, explica la futbolista qui, amb 23 anys, va haver de deixar el futbol professional per un problema cardíac després d’haver jugat a clubs com el Barça, l’Espanyol, el Bristol i l’Alabès.

És un honor ser la jugadora número 11

Judith Fernández

Al darrer matx contra Aniquiladoras, Fernández va marcar un golàs que va contribuir a la victòria del seu equip per 3-2, mantenint-se viu en la competició. Kunitas és el cuer, amb 9 punts, empatat amb l’1K (11è) i el Saiyans (10è). Las Troncas i Kunitas s’enfrontaran aquest dissabte en un duel on està en joc passar a les rondes següents.

Deixa un comentari