Tres montcadenques jugaran amb Catalunya el Mundial de corfbol sots-21

Les seleccionades locals són Paula Quílez, Júlia Roura i Aina Artés. El campionat es disputa a Turquia del 6 al 13 de juliol

Les jugadores locals són Júlia Roura (7), Paula Quílez (5) i Aina Artés (1)
Marco Spelten

Les montcadenques Aina Artés i Paula Quílez, del CK Castellbisbal, i Júlia Roura, de l’AEE Montserrat Miró, formen part de la selecció catalana sots-21 que participarà del 6 al 13 de juliol al Campionat del Món, que es disputarà a la ciutat turca de Kerme. Catalunya intentarà millorar el bon paper a les últimes edicions, quan el combinat català es va classificar el 2023 en quarta posició i l’any anterior va aconseguir l’històric bronze.

A la primera fase, la selecció ha quedat enquadrada al Grup A, on s’enfrontarà a la Xina Taipei, Països Baixos, l’Índia i l’amfitriona. Debutarà amb l’Índia aquest dissabte i el darrer partit serà contra la Xina, un matx on es podria definir la posició final de Catalunya al grup. Els tres primers de cada grup jugaran els quarts de final el dijous 11 de juliol, mentre que els quarts i cinquens classificats de cada grup ja només podrien optar per les places 9 a 12.

Deixa un comentari