Un equip de la JAM corona el cim del Teide

L’expedició local ha fet realitat el somni de completar, en una sola jornada, el recorregut entre la platja d’El Socorro i la muntanya de 3.746 metres

Cares d'alegria entre els atletes de la JAM després d'haver coronat el cim del Teide
JAM

Un equip d’atletes de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha fet realitat aquest cap de setmana el somni de coronar caminant en una sola jornada el cim del Teide fent la Ruta 0.4.0, que recorre la distància que separa la platja d’El Socorro amb la muntanya de 3.718 metres, la més alta d’Espanya.

L’expedició local ha realitzat caminant el recorregut, de 56 quilòmetres, invertint al voltant de 12 hores en l’ascensió. Al llarg del camí, ha passat per una gran varietat de paisatges com zones rurals, boscos de pins i paratges lunars i s’ha hagut d’adaptar als canvis de temperatura des de la sortida fins al cim, a 3.746 metres.

“Malgrat la duresa, hem viscut una experiència que recordarem tota la vida. Hem arribat cansants, perquè el desnivell és molt gran i sembla que no s’acabi mai, però paga la pena només per les vistes i les cares de satisfacció de tots els companys”, explica Jordi Flores, un dels atletes participants.

Malgrat la duresa, hem viscut una experiència que recordarem tota la vida. Hem arribat cansants, perquè el desnivell és molt gran i sembla que no s’acabi mai, però paga la pena només per les vistes i les cares de satisfacció de tots els companys

Jordi Flores, atleta de la JAM

Deixa un comentari