Presència local a la prova de Les 3 Pistes disputada a tres localitats de França

Hi van participar Adrián Rodríguez, del Roller Can Cuias, així com Mireia Téllez i Eire Giménez, del CP Cobra d’El Prat de Llobregat

Eire Giménez
CP Cobra
Adrián Rodríguez
Mireia Téllez

Tot i que només va poder puntuar a dues curses a causa d’una caiguda, el benjamí Adrián Rodríguez va finalitzar a la 12a posició de la classificació general de la seva categoria (pollets) a la prestigiosa prova Les 3 Pistes que es va celebrar a tres municipis de França (Pibrac, Valence i Gujan-Mestras) entre el 31 de març i el 2 d’abril. La representació montcadenca es va completar amb Mireita Téllez i Eire Giménez, del Club Patí Cobra d’El Prat de Llobregat, que van competir a les categories benjamina i júnio B respectivament. Ambdues van patir caigudes, tot i que van tenir bons resultats a la classificació general.