El tàndem s’ha proclamat campió de l’Andalucía Bike Race

Anna Villar i Pau Egeda atenen un periodista en acabar el campionat
Tomàs Bellès-Cannondale
Villar i Egeda durant un moment de la cursa a Andalusia

Els ciclistes montcadencs de BTT Pablo Egeda i Anna Villar, de l’equip Tomàs Bellès-Cannondale, s’han proclamat campions de l’última edició de la cursa Andalucía Bike Race, disputada entre el 26 de febrer i el 2 de març a les localitats de Còrdova i Jaén. La prova constava d’una etapa pròleg de distància curta i cinc etapes més de pur marató. El tàndem local van guanyar l’etapa pròleg i la primera, a Còrdova. A l’etapa segona, la parella va patir una punxada a una roda, el que els va provocar quedar-se els últims de la competició. Però, una vegada més van demostrar la seva fortaleza remuntant posicions durant els més de 70 quilòmetres que tenia l’etapa, entrant en segona posició.

La tercera etapa va ser a Pliego de Còrdova, una cursa molt dura on els ciclistes locals van patir l’esforç del dia anterior però, malgrat tot, es van mantenir la primera posició fins als darrers 20 quilòmetres quan els van avançar, quedant en segon lloc.

Les dues últimes proves van tenir lloc a Jaén, amb desnivells acumulats superiors als 2.000 metres. En aquestes curses es va repetir la mateixa tònica, amb una intensa lluita entre l’equip internacional Harcord i els corredors montcadencs. “Ens estem preparant per arribar en forma a la primera prova del Cros Country, que comença l’11 de març a Banyoles”, han dit Egeda i Villar.