Primera derrota del Triomf UB MiR a Primera Catalana

El conjunt blau perd a la pista d’El Masnou per 83 a 73

El jugador Ricard Lozano en una acció del primer partit de lliga a casa contra el Figueres
Arxiu/Jesús Abad

El Triomf UB MiR, amb la baixa d’Aitor Murúa, ha encaixat la primera derrota a Primera Catalana en caure a la pista d’El Masnou per 83 a 73. Un parcial de 24 a 9 al primer quart, on els montcadencs van estar poc encertats en atac, va marcar el desenvolupament del matx. Els blaus es van imposar al segon i últim quart, situant-se a 6 punts dels locals.

No va ser suficient. El Masnou ens va penalitzar cada errada que vam cometre en defensa treient profit de la seva eficàcia des de la línia exterior”, ha comentat el tècnic, Òscar Gallifa, qui ha destacat “la bona actitud de la segona part intentant competir fins a l’últim segon del partit, amb una situació molt complicada”. L’entrenador opina que, a nivell de joc, “es van veure moltes més coses” que a la primera jornada –van guanyar el Figueres per 69 a 64–, però ha lamentat que “en els moments clau la pilota no va entrar”.

El Triomf UB MiR rebrà el pròxim diumenge al pavelló Miquel Poblet (18h) la visita del CESET, el líder amb dues victòries a les dues primeres jornades de la competició. “Afrontarem el partit amb moltes ganes. Això tot just comença i sabem que Montcada ha de ser un fortí”, ha expressat Gallifa, qui espera poder recuperar Aitor Murúa.