Primers podis per a l’equip de patinatge de velocitat de Roller Can Cuiàs

Jorge Fernández va ser tercer en sènior masculí i Meritxell Nin va acabar segona en màster femení

L'equip de Roller Can Cuiàs que va participar a Castelldefels
Roller Can Cuiàs

L'equip de patinatge de velocitat del Roller Can Cuiàs va acabar l'any 2014 aconseguint els seus primers podis a la San Silroller que es va disputar el 28 de desembre a Castelldefels. Jorge Fernández, president de l'AE Can Cuiàs, va acabar a la tercera posició a la categoria màster masculí absolut després de recórrer els 20 quilòmetres del circuit amb un temps de 39 minuts i 9 segons. Meritxell Nin va ser segona a la categoria màster femení mentre que Eva Maria Mora va ser quarta a la sènior femení. El Roller Can Cuiàs va competir a Castelldefels amb 11 corredors de les categories sènior i màster i sis de l'equip infantil, que va estrenar-se en una competició amb un recorregut de dos quilòmetres.

La San Silroller és una prova que va comptar amb la presència de jutges de la Federació Catalana de Patinatge i que va tenir entre els seus competidors a Patxi Peula, campió del món al 2014 a la prova de 10.000 metres punts/eliminació en pista.