Prop d’una cinquantena de participants en el I Torneig Escolar d’Escacs organitzat per La Unió

El guanyador de la classificació general va ser Arnau Rellán, del Club Escacs Montcada

El torneig es va disputar aquest diumenge a les instal·lacions de La Unió
La Unió
El torneig es va disputar aquest diumenge a les instal·lacions de La Unió

La primera edició del Torneig Escolar d’Escacs organitzat per la secció d’escacs de la Unió de Mas Rampinyo ha estat tot un èxit. El campionat es va disputar el passat diumenge a les instal·lacions de l’entitat i va comptar amb la participació de prop d’una cinquantena de jugadors d’arreu de la comarca i poblacions veïnes.

El guanyador de la classificació general va ser Arnau Rellán, del Club Escacs Montcada, d’11 anys, seguit per Víctor Cano, de l’Escola Lanaspa Giralt de Terrassa i Nil Sarkar, del Club Escacs Sant Quirze.

Per categories, al grup Sub-12, Sergi Costa, de l’Escola d’Escacs la Unió, va acabar en primera posició i el seu company d’equip Oriol Badia, va ser segon. A Sub-10, Axel Orte, de l’Escola Progrés de Badalona, va guanyar la medalla d’or i Miquel Reyes, de l’Escola Ribatallada-Vilage Niu de Sabadell, va obtenir la plata. A Sub-8, en primer lloc, va finalitzar Sergi Ruiz, del Club Cor Marina de Badalona, i Nil Su-won Choi, de l’Escola Serra de l’obac de Terrassa, va ser segon.

El trofeu al jugador més jove va ser per a Martí Castellví, de 6 anys, de l’Escola Teresa Claramunt de Sabadell, mentre que el guardó al millor jugador local va ser per a Sergi Costa, d’11 anys, de l’Escola d’Escacs la Unió.

Deixa un comentari