Remuntada

Els de Jordi Rozas han capgirat el marcador contra el Manlleu al segon temps (4-3)

Ha costat més del compte, però l’FS Montcada ha sumat una nova victòria, la novena consecutiva. El Manlleu ha vingut al pavelló Miquel Poblet a tancar-se al darrere però amb molta intensitat en atac. Els de Jordi Rozas han controlat la primera part gràcies a dos gols de Gerard Esteller. Però a falta de tres minuts per al descans  Gerard Bonet ha estat expulsat de “forma injusta” opina el tècnic. Els osonencs han aprofitat el desconcert per retallar diferències a falta de dos segons per a la mitja part.

A la represa, els montcadencs han sortit a contrapeu i en un minut el Manlleu ha donat la volta al partit amb dos gols (2-3). “Hem intentat obrir el seu mur defensiu i  finalment fixant un pivot a la seva àrea hem pogut remuntar”, explica Rozas. Han marcat Gerard Esteller, de nou, i el gol de la victòria ha arribat a dos minuts per al final del partit en una gran jugada col·lectiu amb un xut ras i col·locat de Marty. “Quan anem guanyant amb prou avantatge som un equip, però qual el partit està més ajustat i complicat, encara som més equip”, ha subratllat el capità, Mario Litrán. “Amb aquests tres punts fem un passet per estar més a prop de l’objectiu de l’ascens”, ha afirmat l’entrenador.