Representació del Roller Can Cuiàs a la mitja marató de Gandia

Antonello Damato va aconseguir la tercera posició a la classificació general masculina

Representació del club local a Gandia
Roller Can Cuiàs

El Roller Can Cuiàs va estar representat per un total de cinc patinadors a la marató de Gandia (València) que es va disputar el 4 de novembre i que també va servir per acollir la final de la Copa d’Espanya. Antonello Damato va aconseguir la tercera posició a la classificació general masculina a la mitja marató de 21 quilòmetres. En aquesta mateixa distància, Eva Mora i Xavi Giraldez van obtenir el quart i setè lloc a les categories màster 30 i 50, respectivament. La resta de la representació local va estar formada per Esther Verdugo i la infantil Maria Giraldez, que van competir a les categories popular a les curses de 21 i 4 quilòmetres, respectivament.