Rivals complicats per al Sant Joan i el CD Montcada en la jornada prèvia al derbi local

Els verds rebran el Sabadell Nord i el Sant Joan visitarà el Badia. A Tercera, el Santa María jugarà a Ripollet i el FB Montcada s’enfrontarà a casa al Calaf

El CD Montcada rebrà dissabte la visita del Sabadell Nord

El futbol viu aquest cap de setmana la segona jornada del 2023. A Segona Catalana, el Sant Joan té aquest dissabte un desplaçament complicat, ja que visitarà el camp del Badia (17.45h), al setè lloc, amb 13 punts. “No serà fàcil, però tinc plena confiança en el grup, que és una pinya i té molt clar quin és l’objectiu d’aquesta temporada”, ha expressat Sánchez. El Sant Joan és el líder destacat del subgrup 4B, amb 31 punts.

No serà fàcil, però tinc plena confiança en el grup, que és una pinya i té molt clar quin és l’objectiu d’aquesta temporada

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

Per la seva banda, el CD Montcada jugarà aquest dissabte a l’estadi de la Ferreria (20h) contra el Sabadell Nord, el sisè amb 13 punts. “El rival és molt complicat, és un gran equip al qual ens va costar superar al seu camp. Vindran a Montcada amb la idea de sumar els tres punts per tenir opcions de ser tercers”, ha comentat l’entrenador verd. El CD Montcada ocupa la segona plaça del subgrup 4B, amb 25 punts i un partit menys.

El rival és molt complicat, és un gran equip al qual ens va costar superar al seu camp. Vindran a Montcada amb la idea de sumar els tres punts per tenir opcions de ser tercers

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada viuran el dissabte 21 de gener el derbi local corresponent a la segona volta de la lliga, en un duel que començarà a les 18h al camp municipal de Can Sant Joan.

Tercera Catalana

La UD Santa María s’enfrontarà diumenge al Ripollet B a domicili (16h), el sisè classificat amb 24 punts. L’equip de Terra Nostra ocupa la desena plaça del grup 13, amb 19 punts. “Tindrem baixes importants en defensa per lesió i treball, però intentarem mantenir aquest bon començament d’any”, ha explicat Ortolà.

Tindrem baixes importants en defensa per lesió i treball, però intentarem mantenir aquest bon començament d’any

Andoni Ortolà, tècnic de la UD Santa María

Segona femenina

El FB Montcada jugarà el pròxim diumenge (18h) al camp de Can Sant Joan contra el Calaf, el vuitè classificat amb 12 punts, mentre que el FB Montcada és al desè lloc, amb 12.

Deixa un comentari