Segona derrota consecutiva del Broncesval a casa

El partit contra el Marfil Santa Coloma B acaba 4 a 6

Hem jugat els millors 15 primers minuts de la temporada i semblava que teníem el partit de cara però hem acabat perdent”, ha explicat el tècnic del Broncesval, Jordi Rozas, a la fi del partit amb el Marfil Santa Coloma B en què el resultat ha estat de 4 a 6. Tot i el domini inicial dels montcadencs, que s’han posat per davant en el marcador guanyant per 2 a 0, els visitants s’han tancat al darrera i, en dos contraatacs han aconseguit la igualada abans del descans. En començar el segon temps la tònica ha continuat i n’han marcat 2 més. El Broncesval, però, ha reaccionat i el partit ha estat obert fins al final. “Malgrat el resultat, no estic preocupat, seguim tercers del grup i l’equip està jugant bé, només cal corregir algunes errades que s’estan repetint”, ha afegit Rozas.