Sergio González avança cap a les semifinals de la Copa d’Espanya amb el Barça

Els culés van superar 3-2 al Valdepeñas i s’enfrontaran a l’Inter Movistar el dissabte 11 de febrer a les 19h en la lluita per una plaça a la gran final de diumenge

Sergio González en el partit de quarts de final de Copa d'Espanya contra Valdepeñas
FCB Barcelona Futsal

El montcadenc Sergio González disputa la Copa d’Espanya amb el FC Barcelona amb ganes d’aconseguir el segon títol de la temporada. El passat mes de gener, els culés es van endur el primer trofeu del curs amb la Supercopa i volen continuar amb aquesta dinàmica per emportar-se tots els títols a nivell nacional.

El Barça és el màxim favorit a guanyar aquest títol, ja que és el líder destacat de la lliga amb 49 punts, nou més que el seu perseguidor, el Jaén FS. A més, els blaugranes són els vigents campions de la Copa d’Espanya després de guanyar el Pozo Múrcia als penals en l’edició del 2022: “Afrontem aquest títol amb totes les ganes del món, volem demostrar qui som i perquè som favorits”, destaca Sergio González, jugador montcadenc del FC Barcelona, qui ha afegit que “el nostre objectiu és ser campions, però ho tindrem complicat, ja que la Copa d’Espanya és la competició més prestigiosa del futbol sala nacional i sempre hi ha alguna sorpresa”.

El nostre objectiu és ser campions, però ho tindrem complicat, ja que la Copa d’Espanya és la competició més prestigiosa del futbol sala nacional i sempre hi ha alguna sorpresa

Sergio González, jugador montcadenc del FC Barcelona

L’ala montcadenc arriba a la Copa d’Espanya sent el màxim golejador del Barça amb 25 gols en totes les competicions. A la lliga, Sergio González és el segon màxim anotador amb 17 dianes. En l’últim partit de lliga, el Barça va reafirmar el seu liderat guanyant 1-3 a la pista de Ribera Navarra, gràcies a 2 gols de l’ala montcadenc.

El camí fins la final

El Barça es va a quarts de finals contra el Viña Albali Valdepeñas, l‘exquip de Sergio González, i va guanyar en un partit molt igualat per 3-2 amb dos gols de Pito i un d’Adolfo. El montcadenc ha valorat el partit contra el seu club fins la temporada passada: “Jugar contra el Valdepeñas és fer-ho contra amics meus, la meva afició i la gent que fins fa res corejava el meu nom, encara se’m posa la pell de gallina, però com a bon professional ho donaré tot per l’escut del Barça”.

Jugar contra el Valdepeñas és fer-ho contra amics meus, la meva afició i la gent que fins fa res corejava el meu nom. Encara se’m posa la pell de gallina, però com a bon professional ho donaré tot per l’escut del Barça

Sergio González

El montcadenc va jugar dues temporades a Valdepeñas i guarda un gran record del conjunt de Ciudad Real: “Serà un dia molt especial, esperem que guanyi el Barça. Després del partit, vull desitjar lo millor al Valdepeñas, sóc un més d’ells”.

Sergio González en el seu últim partit de lliga
FC Barcelona Futbol Sala

Els blaugranes s’enfrontaran a les semifinales contra Movistar Inter, que van guanyar 0-6 a UMA Antequera, el dissabte a les 19h al Palacio de Deportes de Granada. Ambdós conjunts buscaran una plaça en la gran final de diumenge 12 de febrer a les 18h.