Sergio González anota un gol en la victòria aclaparadora d’Espanya contra Xipre (0-11)

‘Tenim la vista posada al Mundial’, assegura el jugador montcadenc

Sergio González celebrant un gol amb els seus companys de selecció
RFEF

El montcadenc Sergio González va participar en el triomf d'Espanya contra Xipre per 0-11 amb un gol i un xut que anava porta, però un jugador xipriota va desviar fins al fons de la xarxa.

El partit disputat a Nicòsia corresponent a la segona jornada de la ronda principal de classificació per al Mundial 2024 va tenir poca història, ja que ràpidament Espanya es va encarregar de fer els deures i d'encarrilar la victòria amb 5 gols abans del descans. Sergio González, que no va sortir com a titular, va marcar el 0-2 al minut 10 després d'aprofitar un refús dintre de l'àrea. La selecció espanyola va aixafar el seu rival, i tan sols en la primera meitat, va rematar 37 vegades per només dos dels xipriotes. La segona part va ser tres quarts del mateix que la primera i Espanya es va dedicar a ampliar còmodament la distància en el marcador. En el minut 28, Sergio González va fer un xut fort cap al segon pal que un defensa xipriota va desviar cap a gol per fer el 0-8.

Finalment, el matx va acabar amb 0-11 i tres punts que permeten a Espanya afirmar-se com a líderdel seu grup. "Tenim la vista posada al Mundial 2024", va afirmar Sergio González sobre els seus objectius amb la selecció. Espanya tornarà a l'acció el març de 2023 en la seva visita a Moldàvia i la tornada contra Xipre a casa.