Sort desigual per al CH La Salle i el Broncesval Montcada

Els lassal·lians van empatar aquest dimecres a la pista del Bordils B (27-27) mentre que l’equip d’Álex Fernández va caure a casa de l’AEFS Arrels (8-5)

Tot i que aquest dimecres va ser un dia festiu, els primers equips del CH La Salle i l'FS Montcada no van descansar. El conjunt lassal·lià va tornar amb un punt de la pista del CH Bordils B (27-27), en partit corresponent a la 4a jornada del grup D de Primera Estatal. El partit va ser igualat des del principi i al descans també es va arribar amb un empat a 12. Albert Maresma, amb sis gols, va ser el màxim golejador de l'equip de Jaume Puig, que ocupa la quarta posició del seu grup amb 4 punts. El proper dissabte, a les 20.15h, els lassal·lians disputaran un nou partit al pavelló Miquel Poblet contra l'H. Sant Joan Despí.

Futbol sala. El Broncesval no va poder puntuar en el partit que es va disputar també aquest dimecres a la pista de l'AEFS Arrels (8-5) i que corresponia a la segona jornada que es va ajornar en el seu dia. Els montcadencs sempre van anar a remolc en el marcador en un partit amb constants alternatives que van arribar a empatar fins a tres vegades. Al descans, l'equip d'Álex Fernández perdia per 4 a 3. Víctor Andrés (2'), Mario Litrán (5'), Bryan Flores (15'), Marc Cárdenas (31') i Nacho Caño (37') van ser els autors dels gols de l'equip montcadenc, que ocupa la novena posició amb 3 punts. A la propera jornada, el Broncesval jugarà dissabte, a les 18h, contra el CF Sala Premià de Mar al pavelló Miquel Poblet. D'altra banda, Joel Baltasar, que juga amb el Juvenil de Nacional de l'FS Montcada, ha estat convocat per la selecció catalana sots-19 per participar en un entrenament que es farà el proper diumenge a Olesa de Montserrat. L'equip català prepara la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials que començarà a mitjans del mes de gener.