Susana Moreno acaba segona de la seva categoria a la ultramarató del Montblanc

La montcadenca va ser l’onzena participant espanyola de la prestigiosa prova pels Alps

Susana Moreno a la prova OCC pels Alps d'aquest agost
OCC-UTMB

La corredora de la secció d’Ultrajam Susana Moreno va acabar segona de la seva categoria màster a la ultramarató del Montblanc disputada el 25 d’agost entre Suïssa i França. La prova és una cursa de 55 km i 3500m de desnivell per l’entorn dels Alps, amb 1.300 participants passant per llocs emblemàtics com Champex-lac, la zona fronterissa Coll de Balme i l’arribada a la mítica ciutat alpina de Chamonix.  La competició és la final del circuit mundial UTMB sèries de trail running i en ella participen els millors corredors i corredores del món.

Moreno anava com a convidada en haver aconseguit  la tercera plaça de la seva categoria en la PDA Vall d’Aran de l’UTMB, una de les tres UTMB World Sèries Majors que s’han fet aquest any al món. “Sempre ha estat  un sommi poder participar en aquesta cursa pel seu entorn, les impressionants vistes que regala el Montblanc i pel que suposa en el món del trail running. La vaig gaudir molt, vaig agafar un ritme que vaig poder mantenir i em va ajudar a aconseguir el premi de ser segona de la meva categoria d’edat”. La montcadenca va arribar a col·locar-se primera i va ser l’onzena corredora espanyola de la general.

Moreno està ja preparant la marató ultrapirineu a l’octubre juntament amb alguns corredors de l’equip de la Ultrajam. “Espero arribar en un bon punt de forma a la ultramarató transvulcània –a La Palma, el 22 d’octubre, últim objectiu d’aquest any”.