Torna el cicle Montcada Camina

La primera sortida tindrà lloc el 5 de febrer fins a Sant Pere de Reixac

La primera sortida del 2020 del cicle Montcada Camina també va ser fins a Sant Pere de Reixac
Josep Munuera

El programa Montcada Camina torna aquest 2023 després del parèntesi per la pandèmia. Es tracta d’un cicle de sortides per descobrir indrets naturals de Montcada i Reixac i els seus voltants, que organitzen l’Ajuntament, El Centre Excursionista El Cim i el Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV). “És una molt bona notícia recuperar aquest cicle després del temps aturat per la pandèmia; tornem a organitzar-lo amb més ganes que mai i amb la voluntat de tornar a gaudir de les sortides per descobrir el nostre municipi”, ha manifestat el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC).

És una molt bona notícia recuperar aquest cicle després del temps aturat per la pandèmia; tornem a organitzar-lo amb més ganes que mai i amb la voluntat de tornar a gaudir de les sortides per descobrir el nostre municipi

Gerard Garrido, regidor d’Esports

Les excursions es faran el primer diumenge de cada mes des del febrer fins al desembre i el calendari és el següent: Sant Pere de Reixac (5 de febrer), GR-2-Camí del mar (5 de març), Serralada de Collserola (2 d’abril), Parc de la Llacuna (7 de maig), Mirador de l’estrella (4 de juny), Vallbona-Font Moguera (2 de juliol), Serralada de Marina (6 d’agost), Turó de Montcada (3 de setembre), Poblet ibèric del Puig Castellar (1 d’octubre), Castell de Torre del Baró (5 de novembre) i Sant Fost de Campsentelles-Església de Sant Cebrià de Cabanyes (3 de desembre).

Totes les excursions començaran a les 8h i el punt de sortida és el pavelló Miquel Poblet. Per participar-hi, es recomana inscripció prèvia, omplint un formulari disponible al web de la Regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org) o en suport paper a les oficines del departament i a les seus de les entitats participants. També es pot fer el mateix dia de l’activitat, al punt de sortida, abans de les 7.30h.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes, adequats per a l’activitat; portar aigua i esmorzar, barret, protecció solar i ulleres de sol. Durant la passejada, s’ha d’anar a una velocitat agradable, que permeti parlar. És recomanable portar telèfon mòbil. Cal respectar les normes de seguretat viària i també l’entorn i el medi natural.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari