Una excursió al Turó obre aquest diumenge una nova edició del cicle Montcada Camina

Les excursions per descobrir indrets naturals del municipi i el seu entorn es faran el primer diumenge de mes

D'esquerra a dreta, Gaietà Sarrà, president del Cim; el regidor d'Esports, Carles Vilalta, i Francisco García, del CEAV
Sílvia Alquézar

La Regidoria d’Esports, el Centre Excursionista El Cim i el Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV) organitzen una nova edició del Montcada Camina, un cicle de sortides per descobrir indrets naturals de Montcada i Reixac i els seus voltants. Enguany, el calendari, amb un total d’onze excursions, comença aquest diumenge amb la sortida al Turó.

Els organitzadors van presentar la nova edició el passat dilluns a la seu de la Regidoria d’Esports, amb la presència del president d’El Cim, Gaietà Sarrà, i un representant del CEAV, Francisco García. El regidor d’Esports, Carles Vilalta (PSC), opina que la iniciativa és “un èxit per al municipi, ja que promou la salut a través de l’esport amb caminades que són aptes per a totes les edats”. L’organització posarà a la venda samarretes entre els participants amb un preu encara per determinar. 

És un èxit per al municipi, perquè promou la salut a través de l’esport amb caminades que són aptes per a totes les edats

Carles Vilalta, regidor d’Esports

El calendari

Les excursions es faran el primer diumenge de cada mes des del febrer fins al desembre i el calendari és el següent: Turó (4 de febrer), Serra de Collserola (3 de març), GR-2 Camí del Mar (7 d’abril), Sant Fost-Església de Sant Cebrià de Cabanyes (5 de maig), Vallbona-Font Moguera (2 de juny), Can Coll-Cerdanyola (7 de juliol), Font de l’Alzina-Serralada de Marina (4 d’agost), parc de la Llacuna-Can Taió (1 de setembre), Mirador de l’estrella-Castell de Torre del Baró (6 d’octubre), Poblat Ibèric del Puig Castellar (3 de novembre) i Sant Pere de Reixac (1 de desembre).

Totes les excursions començaran a les 8h i el punt de sortida és el pavelló Miquel Poblet. Per participar-hi, es recomana inscripció prèvia, omplint un formulari disponible al web de la Regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org) o en suport paper a les oficines del departament i a les seus de les entitats participants. També es pot fer el mateix dia de l’activitat, al punt de sortida, abans de les 7.30h.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes, adequats per a l’activitat; portar aigua i esmorzar, barret, protecció solar i ulleres de sol. Durant la passejada, s’ha d’anar a una velocitat agradable, que permeti parlar. És recomanable portar telèfon mòbil. Cal respectar les normes de seguretat viària i també l’entorn i el medi natural.

Deixa un comentari