Torna la Montescatano

Les inscripcions ja són obertes per participar a la cursa de muntanya, que es farà el 24 d’abril

Sortida de la cursa curta de la Montescatano
Sílvia Alquézar
L'última edició de la Montescatano es va disputar a l'abril del 2019
La vuitena edició de la Montescatano s'havia de disputar el 26 d'abril
La Montescatano del 2019 va aplegar 466 participants entre les tres curses de muntanya
Les curses de la Montescatano comencen i acaben al carrer Major
La Montescatano hauria arribat aquest mes d'abril a la vuitena edició

Després de dues edicions suspeses per la pandèmia, la Joventut Atlètica Montacada (JAM) ha anunciat aquest divendres que la vuitena edició de la  cursa de mutanya Montescatano es podrà disputar aquest any. La cita anunciada és per al 24 d’abril i les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer. La prova està inclosa al circuit de Curses per Muntanya de la FEEC i al Campionat de Catalunya Universitari de curses per muntanya.

La prova es disputa al Parc de la Serralada de Marina i l'organitzen la JAM conjuntament amb l'Ajuntament. Hi ha tres modalitats: la curta amb una distància de 10.7 km i un desnivell de 400m, la clàssica de 14,7 (+750) i la llarga, de 21.7 (+1.200 m). El president del club, Jordi López, confia que la Montescatano continui comptant amb la gran acceptació de participants de totes les edicions anteriors i exhaurir-ne les inscripcions. "Aquest any tenim la il·lusió de tornar a la postnormalitat", ha reconegut López. Les inscripcions de la cursa es podran realitzar fins arribar a la xifra màxima de 500 inscrits.

La novetat d'aquesta edició és que l'entrega de dorsals es farà aquest any a les pistes d'atletisme de la Ferreria durant la setmana prèvia a la prova. "Volem que els participants coneguin les nostres instal·lacions i s'apropin més al club", ha destacat el president de la JAM.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari