Tot a punt per la 24a edició de la Marxa a peu a Montserrat

El diumenge, es farà la VI Bicicletada per la llera recuperada del riu Besòs

El cap de setmana també estarà ple d’activitats esportives populars. Demà, es farà la vintiquatrena edició de la Marxa a peu a Montserrat. La sortida, des de la Salle, serà a les set de la tarda. De moment, i a l’espera dels inscrits d’última hora, s’han apuntat un total de 518 persones.

Al igual que va passar amb la Festa Major, el temps pot complicar la cel·lebració de la Marxa a Montserrat. Alfred Canals, president del CIM, ens parla de les previsions del temps, que indiquen que pot ploure. Tot i això, hauria de ploure molt per suspendre la prova.

Els 518 inscrits estan dintre de les previsions habituals que participen a la Marxa. Aquest any, la gent ha estat més previsora i no ha esperat a l’últim dia per apuntar-se. El pròxim any, es farà la vinticiquena edició de la Marxa. Canals explica que s’intentarà fer d’una manera especial.

Al diumenge, serà temps per a les bicicletes ja que es disputarà la Sisena Bicicletada per la llera recuperada del riu Besòs que unirà Granollers i Sant Adrià i que passarà per Montcada a dos quarts d’onze. El punt de trobada serà l’aparcament de camions que està al costat del riu. Tothom qui volia es podia apuntar a la web de la diputació, però ja s’han arribat als 1.500 participants i s’ha tancat la inscripció.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari