Treballada victòria del FS Montcada a la pista del Sant Vicenç (2-4)

El tècnic, Xavi Romeo, felicita el seu equip per la seva actitud i concentració durant tot el partit

El sènior femení del FS Montcada es troba a la setena posició, amb 7 punts
Laura Grau

El sènior femení del FS Montcada va aconseguir una valuosa victòria a la pista de l’EF Sant Vicenç per 2-4 que han situat al conjunt montcadenc a la setena posició a la Divisió d’Honor Catalana, amb 7 punts.

La primera part va acabar amb avantatge mínim per a les montcadenques (0-1) gràcies a un gol de Thais al minut 14. A la represa, el rival va empatar al 25 en una errada defensiva de l’equip de Xavi Romeo, que només disposava de dos canvis per diverses baixes. La jugada clau va arribar cap al minut 27 quan una jugadora rival va estavellar al pal una pilota amb la porteria buida i, al contracop, el FS Montcada va marcar l’1-2, obra de Thais. “Vam passar del possible 2-1 a posar-nos per davant. Aquest fet va descentrar el rival i, un minut més tard, Marta va fer l’1-3”, ha indicat l’entrenador. El FS Montcada va controlar el que restava del partit. El Sant Vicenç encara va marcar el 2-3, però Marta va fer el 2-4 i el seu segon gol.

Romeo ha felicitat les seves jugadores per la victòria. “Ha estat una victòria molt treballada. La clau ha estat l’actitud i la concentració. Ho van donar tot des del primer minut. Quan més difícil ho tenen, més es creixen”, ha destacat l’entrenador.