Tres montcadencs jugaran amb Catalunya la fase prèvia per al Mundial 2023

Els jugadors locals convocats amb la selecció absoluta són els germans Aitana i Pau Segura, de CK Barcelona, i Aída Rodríguez, del KC Castellbisbal

Els tres jugadors montcadencs amb la selecció catalana.
Josep Segura

Els montcadencs Aitana i Pau Segura, jugadors del KC Barcelona, i Aída Rodriguez, del KC Castellbisbal, han estat convocats amb la selecció catalana absoluta per disputar el Campionat Europeu classificatori per al Mundial de corfbol 2023. La fase prèvia es disputarà del 31 d’octubre fins el 5 de novembre a Antalya, Turquia.

“És molt especial perquè comporta la participació de la nostra selecció el proper mundial, on voldrem ser-hi i per això estem entrenant intensament amb la resta de companys i companyes”

Pau Segura, Aitana Segura i Aída Rodriguez, jugadors montcadencs de la selecció catalanaa.

Catalunya es disputarà la classificació per el Mundial 2023 en el grup B contra Hongria, Turquia, Suïssa, França, Escòcia i Gal·les. La selecció catalana ha participat en les sis anteriors edicions del Mundial de corfbol i no es vol perdre l’edició del 2023 a Taipei. Els jugadors i jugadores, entre ells els tres jugadors montcadencs, porten setmanes preparant l’important torneig a Turquia per poder participar una vegada més el Mundial.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari