Un CH La Salle imparable s’imposa al Bordils per 31 a 28, sumant la vuitena victòria consecutiva

El tècnic local, Pau Lleixà, posa un deu ‘a l’entrega de tot l’equip per tornar a guanyar’

El montcadenc Josep Quirós fa un llançament davant l'oposició de tres defensors del Bordils
Pere de Lamo

El CH La Salle segueix imparable. El conjunt de Pau Lleixà ha sumat la vuitena victòria consecutiva després de superar dissabte el Bordils per 31 a 28. A la classificació del grup D de Primera Estatal, segueix la lluita pel segon lloc amb el triple empat a 29 punts entre el Granollers, el Sant Cugat, i els lassal·lians, aquests dos últims equips amb un partit ajornat encara. Lidera la taula, amb 34 punts, La Roca, el pròxim rival de La Salle a domicili.

Els montcadencs van controlar el partit en tot moment. A la primera part, es va arribar amb el resultat de 18 a 12. “Vam sortir molt concentrats, amb un parcial de 4-0 als primers cinc minuts. Vam saber aturar els seus punts forts, a més de rendir a un nivell molt bo en defensa i a la porteria”, ha destacat Lleixà. A la segona meitat, La Salle va saber mantenir l’avantatge, tot i que el Bordils no es va rendir malgrat la la superioritat local. L’entrenador ha posat un deu “a l’entrega de tot l’equip per tornar a sumar”. Els màxims golejadors del partit van ser Josep Quirós (7) i Víctor Sáez i Borja Lancina, amb sis cadascun.