Un equip de la TriJAM aconsegueix la sisena posició a El Prat de Llobregat

La competició es va disputar el 29 d’abril, sense la prova de natació que es va haver de suspendre a causa del mal temps

D'esquerra a dreta, Javi Sánchez, Álex Serrano, Eric Teruel, EvaPupim, Rubén Morente i Javi Castán
TriJAM

Un equip de la TriJAM va aconseguir la sisena posició a la classificació per equips de la categoria Open Mixta de la 13a edició del Triatló d’El Prat de Llobregat que es va disputar el 29 d'abril sense la prova de natació, amb una distància de 750 metres, que es va haver de suspendre a causa del mal temps. Després de fer els 20 quilòmetres en bicicleta i els 5 de la cursa a peu, el conjunt format per Javi Sánchez, Álex Serrano, Eric Teruel, Eva Pupim, Rubén Morente i Javi Castán va acabar a la sisena posició d’un total de 30 equips.