Un FB Montcada amb moltes baixes perd contra l’EF Mataró (7-2)

El matx va quedar sentenciat al primer temps amb un resultat de 5-0

El FB Montcada femení juga aquesta temporada a l'estadi de la Ferreria
Laura Grau

El FB Montcada femení va perdre contra l’EF Mataró per 7-2 en un partit en què les montcadenques no van tenir cap opció, ja que a la primera part ja havien encaixat un 5-0. A la represa, el rival encara va fer dos gols més, però el Montcada va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa en dues ocasions, transformades per Judith Hurtado (79’) i Adriana Salas (84’).

Partit contra un gran equip, però teníem set baixes”, ha comentat el tècnic, Arnau Jaumandreu. El sènior femení de l’escola de futbol ocupa la penúltima posició, al grup 2 de Primera Divisió, amb cap punt i un partit ajornat al camp del Figures. A la cinquena jornada, l’equip local jugarà a l’estadi de la Ferreria aquest dissabte (20h) contra el Sant Cugat B.