Un gol a l’últim minut del Prosperitat impedeix al FS Montcada sumar el primer triomf a la lliga (3-3)

Els montcadencs van exhibir un bon nivell de joc, però van desaprofitar les ocasions clares per sentenciar el matx

La mala sort continua perseguint al primer equip del FS Montcada en aquest inici de lliga a Tercera Nacional. El conjunt que entrena Juanjo Amigo va empatar aquest dissabte a tres gols a la pista del FS Prosperitat, cinquè amb 7 punts, amb un gol del rival a l’últim minut. Els montcadencs segueixen a la cua de la classificació al grup 1, amb 3 punts, amb un balanç de tres partits empatats i dues derrotes per la mínima.

El matx va començar molt bé per al FS Montcada, amb dos gols de Marc Hermosel al minut 1 i 2 de joc. «Vam aprofitar les nostres ocasions de gol, tot i que l’equip no va exhibir la seva millor imatge ja que les línies estaven molt separades i vam aconseguir elaborar el nostre joc», ha valorat el tècnic montcadenc. El rival va reduir diferències al 8, però abans del descans Marc Hermosel va fer el tercer per al seu equip. A la represa, Amigo assegura que el seu equip va ser més «valent» amb la pilota, però no va aprofitar les oportunitats i, en una jugada desafortunada quan el rival jugava de cinc, Víctor Andrés va marcar en pròpia porta el 2-3. Amb aquest resultat, el FS Montcada va estavellar dues pilotes al pal i va desaprofitar una altra ocasió amb la porteria buida. A falta de 50 segons, en una sacada de banda, el rival va ficar la pilota d’ala a ala i, de volea al pal contrari, el Prosperitat va fer el definitiu 3-3. «No vam merèixer l’empat. L’equip treballa a un gran nivell, fins i tot superior al rival, però ens falta ficar aquest gol que sentenciï els partits com el d’ahir», assegura Amigo, qui ha afegit que a l’equip experiència per guanyar partits amb molta pressió: «L’ambient a la pista i, sobretot a la grada, va ser lamentable, però aquests enfrontaments també s’han de guanyar».

La nota negativa del partit va ser la lesió del montcadenc Àlex Vaca, que es va colpejar el cap en una empenta i va haver de ser traslladat a l’hospital, on es va descartar cap afectació de gravetat. «L’àrbitre no va veure res i no tan sols va treure la targeta», ha lamentat Amigo. D’altra banda, el FS Montcada ha incorporat el jugador Yassine Rahimi, del FS Ripollet de la Segona Divisió B. El FS Montcada jugarà la pròxima jornada contra el Mataró, l’antepenúltim amb 4 punts. El matx es disputarà al pavelló Miquel Poblet, el 6 de novembre, a les 18h.