Un gol al temps de descompte dona al CD Montcada una victòria important al camp del Tibidabo

La nota negativa del partit va ser la greu lesió del jugador Jorge Berjano, després de rebre una dura entrada. El tècnic verd, Miki Corominas, s’ha mostrat molt crític amb l’actuació arbitral per no aturar el joc dur.

Jorge Berjano, en una acció del derbi de la jornada anterior contra el Sant Joan. Durant els pròxims dies es coneixerà l'abast de la lesió al genoll
Sílvia Alquézar

El CD Montcada no perd pistonada al subgrup 4B de Segona Catalana, ja que segueix a la segona posició amb 12 punts i un partit menys, en aconseguir un triomf molt important al díficil camp del Tibidabo-Torreromeu de Sabadell per 1-2.

La nota negativa del partit va ser la greu lesió de genoll que va patir Jorge Berjano, després de rebre una dura entrada al minut 89. “És la part fosca del futbol. Si els àrbitres no paren el joc brut, passen aquestes coses. L’àrbitre no va xiular ni falta, ha lamentat el tècnic verd, Miki Corominas, qui s’ha mostrat molt crític amb l’actuació arbitral: En determinats camps, els col·legiats surten condicionats des del primer minut perquè no se senten protegits. La Federació hauria de posar mesures perquè no es produeixin aquestes situacions”, ha argumentat Corominas, qui ha valorat la victòria com una fita “important”, tot i que “ha quedat eclipsada per la lesió del nostre jugador”.

La nota negativa del partit va ser la greu lesió de genoll que va patir Jorge Berjano, després de rebre una dura entrada al minut 89. “És la part fosca del futbol. Si els àrbitres no paren el joc brut, passen aquestes coses. L’àrbitre no va xiular ni falta, ha lamentat el tècnic verd, Miki Corominas

Pel que fa al desenvolupament del partit, el CD Montcada es va avançar al minut 40 amb un gol d’Eric Gari i va disposar-ne de moltes més ocasions per ampliar la diferència, però no van entrar. Al 85, Ayoub El Omari va veure la targeta vermella i el Montcada va haver d’afrontar els últims minuts amb un home menys. El conjunt local va treure profit de la superioritat numèrica en aconseguir igualar el marcador al 88. Un minut més tard, es va produir la lesió de Jorge Berjano, que va ser substituït per Enzo Caliendo, que va ser precisament l’autor del gol de la victòria verda en el temps de descompte. “Hauríem d’haver guanyat més clarament pel joc i les ocasions creades. A més, no ens van xiular un penal claríssim per unes mans”, ha destacat Corominas, qui ha posat en valor l’entrega dels jugadors “que van a per totes fins a l’últim segon”.

El CD Montcada no jugarà el pròxim cap de setmana, ja que té jornada de descans.