Un Mausa imparable tanca la primera volta golejant a Granollers

L’equi de Jaro guanya per 2 a 6 i està més a prop de la zona d’ascens

El FS Montcada tanca la primera volta de la competició amb uns números demolidors. Amb la golejada d’avui contra l’Arderiu de Granollers (2-6) suma el sisè partit consecutiu sense perdre, amb cinc victòries i l’empat de la semana passada a casa contra el CN Sabadell. El panorama de la segon tram de lliga deixa els homes de Juan Antonio Jaro a només quatre punts de les places de l’ascens, i el que és més important, amb una plantilla que ha guanyat en solidesa i motivació.

La visita a la pista de l’Arderiu de Granollers podía semblar aparentment fácil, però l’equip s’ha reforçat en les últimes setmanes amb tres fitxatges important per intentar sortir de la zona delicada de la taula. Però el Mausa ha ensenyat les seves cartes només sentir el xiulet inicial. En el primer quart d’hora de joc Miguelito, Javi Vázquez i David han segellat un 0 a 3 sentenciatori. Al descans, però s’ha arribat un un 1 a 3.

Al segon període, el rival ha sortit més incisius atac. El Mausa ha contestat amb un nou gol de Javi Vázquez, mentre que els de Granollers han retallat distàncies amb el 2 a 5. A falta de set minuts l’Arderiu s’ha bolcat a l’atac amb el porter jugador. La fórmula no li ha acabat donant resultats i Jiménez, pocs instants abans del xiulet final, ha arrodonit la festa amb el 2 a 6.

Al final del partit, l’entrenador se sentía satisfet pel treball que ha fet la plantilla en aquesta primera volta: “Hem guanyat amb solidesa i la lluita per l’ascens ha motivat els jugadors”, reconeix Jaro.