Un mestre internacional català lidera el XV Open d’escacs Vila de Montcada

Les partides del torneig i tota la informació es pot seguir online per www.directefade.org

Després de la disputa de la quarta ronda ahir a la tarda, tres jugadors lideren el quinzè open internacional d’Escacs Vila de Montcada: es tracta del mestre internacional francès Fabien Libiszewski, el gran mestre alemany Henrik Teske, del Barberà, i el català mestre internacional Jordi Fluvià
-El torneig està sent duríssim i alguns jugadors han començat a notar-lo: Miguel Muñoz i Alexei Barsov van pactar un empat en tan sols 14 jugades per a la decepció dels internautes que seguien la transmissió des del portal de la Federació Catalana d’Escacs, i el búlgar gran mestre Ventzislav Inkiov, número 4 del rànquing, tan sols ha sumat un punt en les quatre partides que s’han disputat.
Al Grup B, el búlgar Atanas Stanoev marxa líder en solitari amb 4 punts. Aquesta tarda a partir de les cinc es disputa la cinquena ronda al pavelló Miquel Poblet. L’entrada és lliure i gratuïta.
L’Open Vila de Montcada d’escacs és una de les activitats consolidades del nostre municipi. Enguany es reuneixen a Montcada els millors escaquistes. El director de l’Open, Reyes Cantero, ha explicat quins garns escaquistes es reneixen a l’Open, “Hi ha un total de 18 països representats, més d’una desena de grans mestres i més d’una vintena de mestres internacionals. En fèmines, per primera vegada aquest any han confirmat l’assistència les grans mestres Inna Gaponenko i Lymar Irina, ambdues d’Ucraïna”.
D’altra banda, aquest any hi ha una novetat per tots aquells que volen seguir l’Open i no es poden desplaçar al Miquel Poblet. El president de la Unió Escacs Montcada, Jaume Izquierdo, ha explicat la pàgina web on es poden seguir les partides en directe, “Podeu seguir tota la informació des de la pàgina www.ajedreznd.com, i les partides es poden veure online al Web www.directefade.org”
L’Open Vila de Montcada va començar el passat 25 de juny i acabarà el proper 4 de juliol. Izquierdo anima a la població per anar a veure el torneig al Pavelló Miquel Poblet, de 17 a 21h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari