Un total de 150 atletes participen a la 17a Milla Urbana

L’oferta esportiva de la festa també va incloure natació, escacs, tonificació i futbol femení i inclusiu

L’esport també va ser un protagonista destacat de la Festa Major, amb propostes ja clàssiques com la Milla Urbana, la master class de tono dance i els tornejos de tenis taula i d’escacs, i algunes de noves com una competició de natació entre barris i el torneig de futbol femení i inclusiu.

L’atleta de la JAM Jaume González va guanyar la cursa absoluta de la 17a edició de la Milla, a només una centèsima de Carlos Cera, el segon classificat, també del club montcadenc. En la prova femenina, la més ràpida va ser Esther Cruz, de la JAM. En total van participar 150 persones en les diferents categories d’edat.

Pel que fa a l’activitat ‘Neda pel teu barri’, Montcada centre va quedar primer, amb 507 piscines; Can Cuiàs, segon, amb 376, i Pla d’en Coll, amb 225. Només hi van participar 34 persones.

Anul·lacions per la pluja

La pluja de dissabte al matí va obligar a anul·lar el Tast de tir amb arc en línia a l’exterior del pavelló Miquel Poblet i la Caminada Popular a les Maleses. La recreació teatralitzada al poblat ibèric per part dels Amics del Museu i l’INS M. Miró s’ha ajornat fins al dia 1 de juny.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari