Una cinquantena de joves participa a la formació de premonitors esportius

La formació s’ha adreçat a l’alumnat de tercer i quart d’ESO dels centres de secundària del municipi, en el marc del programa Diltet

Alumnes de diversificació curricular, a l’estadi de La Ferreria

Un total de 55 joves de tercer i quart d’ESO dels instituts La Ribera, La Ferreria, Montserrat Miró, El Viver i Mas Rampinyo han participat durant el primer trimestre de curs escolar a la formació de premonitors/es esportius, a càrrec de l’Ajuntament, amb una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest alumnat forma part dels grups de diversificació curricular del Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (Diltet).

La formació ha consistit a analitzar el joc, l’esport, l’activitat física i el perfil de cada monitor/a en les activitats esportives. També s’ha tractat les capacitats condicionals (velocitat, resistència, força i flexibilitat), així com el joc i l’esport en edat escolar. Alguns dels alumnes, com ara els de l’IE Mas Rampinyo, han posat en pràctica els seus coneixements dinamitzant una classe d’educació física amb l’alumnat de primària del centre.

Deixa un comentari