Amb només 7 jugadors, va enfonsar-se físicament al l’últim quart (68-72)

Les baixes van deixar Aitor Murúa com a únic jugador en el joc interior contra Les Franqueses
Sílvia Alquézar
Aitor Murua torna jugar després de dos mesos de baixa per lesió

Primera derrota de la UB Mir a la competició de cinc equips de Segona Catalana contra Les Franqueses. Les baixes de Cristian, Jordi Puig, Miquel Bachot i el capità Marc Jané van condicionar el desenllaç del partit. Si el cap de setmana els montcadencs havien guanyat de 32 punts, diumenge va caure derrotat per quatre punts (68-72).

Durant el primer i segon període el conjunt que entrena Pau García va estar per sota en el marcador. Al tercer, l’equip es va refer i es va posar davant en el marcador amb opcions de victòria, però l’últim quart els blaus es van enfonsar físicament. "Vam estar els darrers tres minuts sense clarividència, sense encert i esgotats", admet el capità Marc Jané, que es va perdre el partit per lesió. L'equip va estar limitat amb el joc interior, només amb Aitor Murúa (16 punts) com a referència. L'aler Roger Goméz (14 punts) va ajudar el pivot en l'aspecte defensiu amb Les Franqueses més encertat que la setmana anterior. "No hem pogut entrenar per les baixes –afegeix el base Roger Capdevila –i vam sobreviure com vam poder", conclou.

Ara la UB Mir té dues setmanes de descans per recuperar efectius i aportar més garanties a un conjunt que només ha perdut 1 partit dels quatre disputats.