Victòria còmoda de la UB MiR a la pista del CB Mollet B

Els montcadencs van dominar tots els quarts i es van acabar imposant per 57 a 79

La UB MiR ocupa la quarta plaça de la classificació després de la desena jornada
Pilar Abián

El sènior masculí de la UB MiR va guanyar aquest diumenge amb relativa facilitat a la pista del CB Mollet B. Els montcadencs van dominar el matx durant tots els quarts arribant al descans amb un avantatge de 12 punts (30 a 42) que va ampliar fins a 22, assolint la victòria per 57 a 79. El màxim anotador del partit va ser el jugador de la UB MiR Daniel Santamaria, amb 16 punts.

El tècnic, Joaquín Sánchez, ha destacat la intensitat de l'equip tot i les baixes de Joel, Aitor Murúa i Miquel Bachot: "Hem fet un partit seriós amb només vuit jugadors". La defensa zonal i individual va anul·lar el Mollet. "El parcial de 10-20 del tercer quart amb quatre jugadors per sobre dels 10 punts van ser claus", ha subratllat l'entrenador.

El conjunt que entrena Joaquim Sánchez ocupa la quarta plaça de la classificació, amb 16 punts, i diumenge (Miquel Poblet, 18h) rebrà la visita del sisè, el CB Cerdanyola al Dia B.