Victòria contundent del primer equip del CH La Salle contra el Mataró (35-22)

El sènior femení suma la segona victòria consecutiva contra el Cerdanyola (25 a 32)

Marc Gómez, autor de 8 gols, va ser el màxim anotador del partit contra el Mataró
Pere de Lamo

El primer equip del CH La Salle ha aconseguit una contundent victòria contra el Joventut Mataró per 35 a 22, en un matx controlat des del principi per l’equip de Salva Puig. El màxim anotador del partit va ser Marc Gómez, amb 8 gols. "Va ser un triomf força còmode. A la primera part ja vam trencar el matx i vam donar minuts a tots els jugadors", ha valorat Puig, qui ha afegit que la tercera victòria consecutiva "ens dona confiança per seguir afrontant els propers enfrontaments"

Els lassal·lians ocupen la setena posició al grup D de la Primera Estatal, amb 10 punts. El pròxim dissabte, La Salle visitarà la pista del Poblenou, el cuer amb només 2 punts. "És un bon equip que ha perdut partits per pocs gols. Sabem que és una plantilla que competeix bé i que, de ben segur, serà un rival complicat a la seva pista", ha indicat l'entrenador.

Sènior femení

La Salle ha sumat la segona victòria consecutiva en superar el Cerdanyola per 25 a 32. És un triomf important que ens dona aire i confiança perquè l’equip veu que les coses ens van sortint”, argumenta el tècnic, Pau Lleixà, qui s’ha mostrat content amb el joc de la plantilla. “Hem treballat bé des de la defensa, hem pressionat el rival i hem sortit a la contra”, ha explicat l’entrenador, tot destacant l’encert a la porteria “per poder córrer a les transicions”. La Salle ha pujat fins a la cinquena plaça del seu grup de Primera Catalana, amb 4 punts. El pròxim cap de setmana té jornada de descans.