Victòria important del FS Montcada per apropar-se a la permanència a la pista del FS Rubí (5-6)

El juvenil va perdre 2-7 a casa contra el Futsal Mataró i té molt complicada la seva permanència

Victor Andrés, capità del primer equip, va fer tres gols i va ser el jugador més destacat de l'equip
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada s’endú la victòria per 5-6 de la seva visita a Rubí en un gran partit. Els blues obtenen tres punts molt importants per apropar-se a la zona de salvació.

En la primera part, el Montcada no es va trobar molt còmode a la pista, tot i que, van estar molt seriosos tant en atac com en defensa. El capità, Víctor Andrés, va ser el jugador més destacat de l’equip i va ficar els tres primers gols del Montcada per anar-se’n en avantatge al descans per 2-3.

És una victòria molt important. El treball i el joc de l’equip era bo, però la victòria no arribava. Ara toca continuar amb la mateixa dinàmica perquè nosaltres cada setmana serà una final

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Rubí va sortir més endollat i va empatar de seguida el partit. Els blue van reaccionar molt bé i es van posar 3-6, gràcies els gols de Joan Paredes, Adrià Salazar i Cardenas. En els últims minuts, el Rubí va treure el porter jugador i va retallar distàncies, però no va aconseguir empatar i el resultat definitiu va ser de 5-6. “És una victòria molt important. El treball i el joc de l’equip era bo, però la victòria no arribava. Ara toca continuar amb la mateixa dinàmica perquè nosaltres cada setmana serà una final”, comenta Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada.

Aquesta victòria deixa el FS Montcada 14è classificat, en zona de descens, amb 21 punts a tan sols un del 13è classificat, el Parets que està fora del descens. La jornada vinent els blue rebran la visita del FS Arenys de Munt, 7è.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada va perdre 2-7 a casa contra el Futsal Mataró. Els nois de Juanjo Amigo, tècnic dels blue, tenen cada cop més complicada la seva permanència a la Divisió d’Honor Nacional.

Els montcadencs estan a 8 punts de la salvació, que la marca el FS Salou amb 29 i tan sols queden cinc partits de lliga. Els blue necessiten guanyar tot i esperar que el conjunt salouense perdi els enfrontaments que li queden. Després de les vacances, el Montcada visita la pista del Futsal Vicenti, 6è classificat.