Victòria treballada de La Salle contra el Mataró

Els de Jaume Puig assoleixen l’objectiu de sumar a casa

Ambdós equips han treballat força en defensa
Pilar Abián

La Salle ha guanyat aquest dissabte el primer partit de lliga a casa amb una victòria treballada contra el Joventut Handbol Mataró pel resultat de 21-17. Malgrat que l’equip de Jaume Puig ha anat sempre per davant en el marcador i ha arribat al descans amb 6 gols de diferència (12-6) no ha estat un partit tranquil per als locals. A la mitja part, el Mataró ha sortit crescut i ha anotat un parcial de 0-3 reduint diferències. L’alerta s’ha encès a la banqueta de La Salle i Puig ha demanat un temps mort per redreçar l’equip. La igualtat, però, s’ha mantingut i els visitants s’han acostat perillosament al minut 15 del segon temps a només 2 gols (16-14). A partir d’aquell moment La Salle ha sabut reaccionar i frenar els atacs del seu rival amb una dura defensa i una actuació destacada del seu porter. A 5 minuts per al final els locals ja guanyaven 21-14 i, malgrat no anotar cap més gol, s’han fet amb la victòria per 21-17.