Victòria vital

La Salle supera l’Esplugues en un duel per la permanència (30-28)

Pau Maresma, en una jugada d'atac
Pilar Abián

Ha costat, però al final victòria meritòria i importantíssima contra un dels equips amb qui es juga la permanència. La Salle ha guanyat de dos l’Esplugues (30-28) en un partit que els locals han començat a contrapeu. Als homes de Pablo Camarero els ha costat entrar en el matx i han arrossegat diferències desfavorables de fins a 3 gols. A partir del minut 22, La Salle ha ajustat la defensa i, a base de contracops, ha capgirat el marcador i s’ha col·locat dos gols per sobre, avantatge amb què ha arribat al descans.

La segona part ha seguit igualada fins al minut 10. A partir d’aquí tres contraatacs materialitzats a la perfecció han permès els montcadencs posar-se a 5 gols. L’Esplugues no ha cedit i, amb un pressió constant, ha aconseguit empatar el partit. Els 5 minuts finals han estat claus. La Salle ha demostrat una gran actitud i ha acabat guanyant de dos.
“A poc poc, ens anem posant al nivell d’intensitat que requereix la lliga”, reconeix el capità Xavi Benítez. “Hem guanyat els partits importants que són contra els equips que, en teoria, estan al nostre nivell”, subratlla el capità qui es mostra content per “la gran actitud, les ganes i la il·lusió que té la plantilla per aconseguir l’objectiu de la permanència”.