Victòries importants de la UE Sant Joan Atl. i el CD Montcada contra rivals complicats

La UE Sant Joan Atl. s’imposa al Ripollet per 4-3 amb un gol al darrer minut i el CD Montcada venç el Badia per 3-0

El capità de la UE Sant Joan, Albert Jiménez, celebrant un gol la temporada passada
Arxiu/ Raül Rivas
Els jugadors del CD Montcada celebren un dels tres gols contra el Badia

Els dos equips locals enquadrats al subgrup 4B de Segona Catalana han guanyat els seus respectius partits aquesta jornada. El CD Montcada es va imposar al Badia per 3-0 i la UE Sant Joan Atlètic va vèncer el CF Ripollet per 4-3 amb un gol al darrer minut. A manca d’un partit per a les vacances de Nadal, el Sant Joan continua com a líder destacat amb 27 punts i el Montcada és el segon, amb 22.

Al matx disputat al camp municipal de Can Sant Joan hi va haver una part per a cada equip. Els locals van dominar el primer temps i van inaugurar el marcador amb un gol del capità, Albert Jiménez, al minut 32. A la represa, Brian Canalejo va ampliar la distància, però els montcadencs es van relaxar i el Ripollet va empatar el matx amb dos gols al minut 50 i 52. Mustapha Mouhou va fer el 3-2 al 63 i, deu minuts més tard, va tornar a empatar el Ripollet. A l’últim minut, Brian Canalejo va fer el defintiu 4-3 que va permetre als de Can Sant Joan sumar tres punts d’or en l’inici de la segona volta.

Brian Canalejo va marcar dos gols contra el Ripollet, el segon al minut 89, donant la victòria així al seu equip
Raül Rivas

Estic content amb el treball de l’equip i la manera de competir setmana a setmana

Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan Atlètic

“Estic content amb el treball de l’equip i la manera de competir setmana a setmana”, ha destacat el tècnic, Daniel Sánchez, qui espera acabar l’any amb una nova victòria el pròxim cap de setmana al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell, el tercer classificat, amb 17 punts.

CD Montcada

El CD Montcada es va avançar en el marcador a la primera part, amb dos gols d’Alejandro Escruela i Francisco Baena, en el minut 24 i 26, respectivament, i va sentenciar el matx al 76 amb un nou gol, obra de Gonzalo Muñoz. El tècnic, Miki Corominas, ha valorat la importància d’aquest triomf davant un dels rivals més complicats del grup: “Al principi, ens va costar entrar en el matx perquè vam sortir imprecisos, però la sort i l’actuació del nostre porter ens va permetre mantenir la porteria a zero”, ha comentat el tècnic, tot afegint que el seu equip es va refer dels problemes inicials amb dos gols abans de la mitja hora de joc “que ens van donar molta tranquil·litat”.

Estem molt contents perquè l’equip ha ofert una bona imatge després del parèntesi de la setmana anterior. A més, teníem dues baixes importants com Dani Peinado i Gerard, però l’equip ha demostrat que és un bloc. Després d’aquest bon resultat, marxem a celebrar el Nadal més tranquils

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada
Francisco Baena va inaugurar el marcador del CD Montcada contra el Badia
Raül Rivas

Aquest ha estat el darrer matx dels verds al 2022, ja que el pròxim cap de setmana té jornada de descans. “Estem molt contents perquè l’equip ha ofert una bona imatge després del parèntesi de la setmana anterior. A més, teníem dues baixes importants com Dani Peinado i Gerard, però l’equip ha demostrat que és un bloc. Després d’aquest bon resultat, marxem a celebrar el Nadal més tranquils”, ha manifestat Corominas, qui ha avançat que la plantilla farà una minipretemporada les dues setmanes abans de reprendre’s la competició, al mes de gener.