Xavi Fernández guanya l’or europeu per equips

El tirador del CCTA Can Piqué es va proclamar campió d’Europa amb la selección espanyola i va finalitzar quart a la prova individual

Xavi Fernández, a la dreta, acompanyant del també tirador català David Garcia
Federació Catalana de Tir amb Arc

Xavi Fernández, membre del Club Català de Tir amb Arc Can Piqué, es va proclamar campió d’Europa per equips a l’Europeu de Bosc 3D que es va disputar entre l’11 i el 15 de setembre a Trakoscan (Croàcia). Fernández, que formava part de l’equip espanyol conjuntament amb Javier Mérida i el també català David Garcia, es va imposar en la gran final a Austria (106-96). Fernández no va tenir tanta sort a la prova individual d’arc longbow (recte) i va finalitzar quart, a les portes de les medalles. El tirador del CCTA Can Piqué va perdre a les semifinals contra el txec Hanus i va caure en la lluita pel bronze amb el danès Lysggard.

 

Competicions catalanes. El CCTA Can Piqué va obtenir bons resultats al Campionat de Catalunya de Bosc 3D que es va fer l’11 de setembre a Vall Llobera, a prop de Vic. José Tomás va guanyar la medalla d’or en arc longbow (recte) mentre que Félix Pérez, també del club montcadenc, va ser tercer. En arc un, Jospe Sánchez també va aconseguir el bronze. Per equips, també van ser segons Alícia Vargas i Manuel Fuentes.

A la Lliga Catalana, Félix Pérez va ser segon i Manuel Fuentes, tercer, en arc longbow. En arc nu, Josep Sánchez va ser primer i David Martínez, segon. Alícia Vargas va acabar segona i Noelia Silva va ser la millor entre els sots-14.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari