El tercer trimestre al Servei Local de Català

Hem fet cursos presencials, hem visitat el Museu Municipal de Montcada i hem anat a la Biblioteca Elisenda

Aquest tercer trimestre, al Servei Local de Català de Montcada estem fent cursos presencials de diferents nivells: Inicial, Bàsic 1, 2 i 3, Elemental 1 i conversa avançat. Com sempre, a més de les classes, fem diferents activitats fora de l’aula perquè els alumnes practiquin la llengua i coneguin l’entorn.

Al maig hem visitat el Museu Municipal de Montcada amb els alumnes de català Inicial i Bàsic 1. La visita és molt interessant per als alumnes, sobretot si fa poc temps que viuen a Montcada, perquè els ajuda a conèixer el municipi: la història, la flora, la fauna i la geografia, les diferents onades migratòries, la vinculació amb el ferrocarril, amb el riu Besòs, etc.

També hem anat a la Biblioteca Elisenda de Montcada. A banda de visitar l’equipament i de fer-se el carnet d’usuaris, els alumnes descobreixen tota l’oferta de llibres de lectura fàcil en català, la proposta de sessions de lectura de contes i altres recursos per aprendre la llengua. A més, també coneixen les diferents activitats i tallers que ofereix la biblioteca. Hi ha activitats infantils, tallers per a joves i adults, clubs de lectura, presentacions de llibres, exposicions i molt més.

Deixa un comentari