Juga en català amb l’entitat montcadenca KROM

Hi ha determinats sectors on la presència del català és més escassa, com és el cas dels jocs de taula.

Cada cop, però, són més les empreses que aposten per editar jocs amb l’etiquetatge i les instruccions en català, com l’empresa montcadenca GDM Games. 

En el joc la llengua té un paper molt important: jugar és comunicar-se, divertir-se i compartir. I si ho podem fer en la nostra llengua habitual, segur que ens ho passem millor. A més, per a les persones que estan aprenent català, jugar-hi és una bona oportunitat per practicar en un context lúdic i distès i per socialitzar amb altres persones. 

El Klub de Rol Organitzat de Montcada (KROM), que es reuneix cada dijous a la tarda a l’Espai Jove Can Tauler, vol promoure l’ús social del català amb una nova proposta. 

Amb motiu del Dia Internacional del Joc, que es commemora cada 28 de maig, el proper dijous 25 de maig KROM posa en marxa una tarda de jocs en català oberta a tothom cada darrer dijous de mes

D’aquesta manera l’entitat fa un pas endavant per promocionar el joc en català i s’adhereix al programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística. 

Vine el dijous 25 de maig de 17 a 20 h a Can Tauler (c/ Jaume Balmes, 16) a jugar en català amb KROM. Segur que t’ho passes mot bé! 

I recorda que pots consultar tota l’oferta de jocs en català al catàleg web totjoc.cat

Deixa un comentari