Pràctiques de llengua als comerços

La motivació durant aquest període és molt important ja que l’alumne ha de fer l’activitat fora de l’aula autònomament, sense el suport del professor

Aquest primer trimestre de 2023 a Montcada estem fent cursos de català de diferents nivells, presencials i en línia, amb activitats dins i fora de l’aula.
Durant el mes de febrer, tots els alumnes del curs Bàsic 3 faran pràctiques lingüístiques a establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua com a tasca de curs.
La motivació durant aquest període és molt important ja que l’alumne ha de fer l’activitat fora de l’aula autònomament, sense el suport del professor.

Els comerços de Montcada que hi col·laboren es comprometen a parlar en català amb qualsevol persona que se’ls adreci en aquesta llengua, encara que ho faci amb dificultats.

Els comerços de Montcada que hi col·laboren es comprometen a parlar en català amb qualsevol persona que se’ls adreci en aquesta llengua, encara que ho faci amb dificultats. Així ajuden les persones que estan aprenent català a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes i a establir noves relacions i vincles en català.
A més, els dies 20, 21 i 22 de febrer hi ha les inscripcions del curs de nivell C2 de 90 hores que es farà en línia del 27 de febrer al 19 de juny.
El 20 de febrer fem matrícula preferent (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs) i el 21 i 22, matrícula general.

Deixa un comentari